Artikelen

 ovale plantenbakken en borderranden

Ovaale borderrand Ovaale borderrand  Ovaale borderrand 
Ovale tafel    

ABK Outdoor in 2e deel uitzending Eigen Huis & Tuin!
zaterdag 25 mei, 18.05 uur

Ovale plantenbakken en borderranden

Op 18 en 25 mei krijgt ABK Outdoor wederom een prominent optreden in een door Lodewijk Hoekstra ontworpen tuin voor Eigen Huis en Tuin op RTL 4. Dit keer met zeer fraaie ovale plantenbakken , ovale borderranden en een ovale tafel [onderstel] van Cortenstaal.

"Komt nu het grote moment waar ik eigenlijk de hele dag al op heb gewacht. De borderranden zijn gemaakt van onbehandeld Cortenstaal dat bruin roest en heel goed past bij de tuin sfeer en waarvan je hele mooie vormen kunt maken en dat een heel mooi contrast geeft met de strakke tegels" , aldus Lodewijk.

Na de succesvolle deelname aan Eigen Huis & Tuin met de bekende Corten schuttingpanelen met boommotief, kreeg het ABK Outdoor assortiment een enorme boost. Daaruit volgend heeft ABK Outdoor op verschillende beurzen gestaan in binnen- en buitenland, o.a TuinIdee in s Hertogenbosch en Gartentraume in Luxemburg en Bremen. Voor deze beurzen werd bijvoorbeeld de [in Duitsland zeer populaire] kruidenspiraal in Cortenstaal ontwikkeld, om op een decoratieve manier de kruidenplantjes in de buurt van de keuken te hebben. Ook de plantenwanden zijn daar uit voort gekomen. Deze cortenstalen wanden met uitsparingen kunnen naar keus met verschillende plantjes gevuld worden om een groene muur te creƫren die van uitstraling veranderd met de verandering van de seizoenen.

Naast deze maatwerkproducten is er ook een uitgebreid standaard programma. Zo zijn de Corten of RVS schuttingen verkrijgbaar in standaard maten, materialen en uitvoeringen. Maar ook complexe maatwerkoplossingen, volledig op basis van de specificaties van de opdrachtgever, zijn uitstekend mogelijk.

Laat u inspireren door onze Cortenstaal [ijzeren] schuttingen in de webshop!