Artikelen

open haard set in warme tuin Eigen Huis en Tuin

ABK Outdoor met open haard in Eigen Huis & Tuin

Op 30 november heeft ABK Outdoor wederom een prominent optreden in een door Lodewijk Hoekstra ontworpen 'warme tuin' voor Eigen Huis en Tuin op RTL 4. Met een zeer decoratieve cortenstalen open haard set met houtopslag en een cortenstalen tafelonderstel.

 

De getoonde corten openhaard met beide houtopslagen is ook op onze webshop te koop en is speciaal vanwege de uitzending van Eigen Huis en Tuin in de aanbieding.

 

 

Na de succesvolle deelname aan Eigen Huis & Tuin met de bekende Cortenstaal schutting Boom en een 2e uitzending met ovale corten plantenbakken kreeg het ABK Outdoor assortiment een enorme boost. Daaruit volgend heeft ABK Outdoor op verschillende beurzen gestaan in binnen- en buitenland, o.a TuinIdee en Fleurig 2013.

 

Naast maatwerkproducten is er ook een uitgebreid standaard programma. Zo zijn de Corten of RVS schuttingen verkrijgbaar in standaard maten, materialen en uitvoeringen. Maar ook complexe maatwerkoplossingen, volledig op basis van de specificaties van de opdrachtgever, zijn natuurlijk ook mogelijk.